Noticia Intersindical Valenciana Plantem cara al coronavirus, per la salut laboral

Estado
Cerrado para nuevas respuestas.

foropositores

Administrador
Registrado
30 junio 2018
Mensajes
40.565
Likes
99
Ganancias
0,00€
cabecera-intersindical-justicia.jpg

Plantem cara al coronavirus, per la salut laboral

En el Dia Internacional de Seguretat i la Salut en el Treball, grabe i homenatgem les treballadores i els treballadors víctimasimes d’accidents laborals i de malalties professional, les persones have have patit físicament, psicològicament or socialment agressions o violència en el treball. Compañías y compañías que han quedado incapacitadas o que, fins i tot, han perdut la vida.

Aquest 28 d’abril del 2020 s’ha tenyit de negrel. La classe treballadora està de dol. Hem patit greus deterioraments en la nostra salut —física, psicològica i social—, hem lamentat nombroses morts, companias i companys asistentesimes del coronavirus, que s’ha convertit en una amenaça per a la salut pública i gene gene una greu crisi sanitària, laboral, economòmica i social.

La classe treballadora segueix exposada a eleva riscos biològics que posen en perill la salut i la vida per la COVID-19. No hola ha una gestió preventiva, ni información, ni formació, amb ausencia de equipos de protección individual (EPI), materiales homologados, procedimientos y protocolos por protección y ensamblaje de la vida y la vida de las personas. Les retallades impone a partir de la crisi del 2008, que van créixer en el 2010 i en el 2012, van aumentar la precarietat laboral i lcascassa inversió en prevenció i seguretat. Ara patim les conseqüències de no comptar amb recursos suficients in thes serveis publics per a enfrontar-nos a la pandèmia. Des que va començar l´Estat d’alarma els accidentes laborales i les malalties profesional continuen produint-se, com augmenta l’strés, la depressió i lansietat, tant en el teletreball com durant el confinament. En todas las circunscripciones, los treballadores y los treballadores son las unidades de protección y protección, los laboratorios sólidos y los cuidados para evitar un colapso.

Des de la Intersindical Valenciana, aquest 28 d’abril apostem per una cultura preventiva harmonitzada amb el benestar laboral, social i mediambiental de la ciutadania, amb treballs i serveis publics segurs i millors, garantir la conciliació personal i familiar, l’oci, la participación democrática y la sostenibilitat mediambiental. Perquè, la crisis del nuevo coronavirus reitera la necesidad de una cultura preventiva en el mundo y en la sociedad.

En definitiva, es el tracto de fer posible la salut de les treballadores i els treballadors, de la población y del Planeta evitant el col·lapse social i mediambiental.
 
Estado
Cerrado para nuevas respuestas.
Arriba
¿Te ha resultado útil la información? Compártela: