Noticia Intersindical Valenciana Intersindical Valenciana convoca manifestació per la recuperació del poder adquisitiu de les empleades i empleats públics

foropositores

Administrador
Registrado
30 junio 2018
Mensajes
26.859
Me gusta
58
Eliminado​

Intersindical Valenciana convoca manifestació per la recuperació del poder adquisitiu de les empleades i empleats públics

Eliminado
El Sindicat demana l’habilitació d’un fons del 2% per al personal de la Generalitat


Intersindical Valenciana ha convocat una manifestació per al proper dimecres 4 de desembre, a les 11 hores, a la Conselleria d’Hisenda a València per exigir la recuperació del poder adquisitiu de les empleades i empleats públics.

La manifestació s’iniciarà a la Conselleria d’Hisenda del carrer Palau de València i anirà a les Corts Valencianes, la seu de la Vicepresidència del Consell i el Palau de la Generalitat per assenyalar les diferents òrgans de l’Administració que poden actuar per resoldre aquesta situació.

Intersindical Valenciana considera que el Consell i les Corts Valencianes han de predre la iniciativa per donar una resposta a les legítimes reivindicacions del personal empleat públic valencià. En eixe sentit, la reivindicació es concreta en l’habilitació d’un fons de compensació salarial del 2% en els Pressupostos de la Generalitat de 2020. Aquest fons serviria per acabar amb una situació que es manté des de fa anys. Les empleades i empleats públics han estat castigats en època de creixement econòmic i, especialment, en la darrera crisi. Una situació que ha afectat greument els salaris, les plantilles, els drets laborals i la precarietat.

foropositores.com
 
Normas del chat Help Users

Regístrate en el foro para poder acceder al chat.

    Regístrate en el foro para poder acceder al chat.
    Arriba